NHL Playoff Trivia

Tuesday, 05.20.2014 / 11:22 AM / Los Angeles Kings | News
LAKings.com
X
Share with your Friends


NHL Playoff Trivia
We have the postseason questions...do you have the postseason answers?

1. Who won the Conn Smythe Trophy when Chicago won the Stanley Cup in 2013?

A. Corey Crawford

B. Patrick Kane

C. Jonathan Toews

2. Who was the first player to win the Conn Smythe trophy twice in his career?

A. Bobby Orr

B. Bernie Parent

C. Bryan Trottier

3. Who was the first NHL player to appear in a Game 7 of the playoffs 13 times in his career?

A. Glenn Anderson

B. Claude Lemieux

C. Patrick Roy

4. Who was the first player in NHL history to win an Olympic gold medal and a Stanley Cup in the same year?

A. Peter Forsberg

B. Alexei Kovalev

C. Ken Morrow

5. Which team set an NHL record by playing 26 games in the 1987 playoffs?

A. Edmonton Oilers

B. Philadelphia Flyers

C. Pittsburgh Penguins

6. Who was the first player in NHL history to play 50 (or more) playoff games with three different teams?

A. Wayne Gretzky

B. Bill Guerin

C. Claude Lemieux

7. Which pair of brothers combined to score the most career playoff goals (131)?

A. Wayne & Brent Gretzky

B. Maurice & Henri Richard

C. Peter & Anton Stastny

8. Which team holds the Stanley Cup record, with 16 straight playoff losses?

A. Chicago Blackhawks

B. Detroit Red Wings

C. St. Louis Blues

9. Which team has a lifetime record of 0-12 in the Stanley Cup Final?

A. Buffalo Sabres

B. St. Louis Blues

C. Washington Capitals

10. Who is the only player in NHL history to captain two different teams to Stanley Cups championships?

A. Wayne Gretzky

B. Mark Messier

C. Mark Recchi

Answers: 1-B, 2-A, 3-C, 4-C, 5-B, 6-C, 7-B, 8-A, 9-B, 10-B.

Copyright © 2014 by Bob Borgen

===========================================================

The LA Kings are proud to announce 5 Playoff Presenting Partners: McDonald’s (Regular Season Presenting Partner), TOYOTA, San Manuel Indian Bingo & Casino, Mercury Insurance Company and Travel Alberta. Along with McDonald’s, all were season-long partners and will add to their playoff presence with this commitment. Elements of the presenting partnerships include tags in all Kings marketing efforts, increased in-arena exposure, logos on all in-arena giveaways, and a significant on-line presence.