Sign in with your NHL account:
  • Submit
  • Or
  • Sign in with Google
 

Hockey I.Q.

Kings 2014 Playoff Quiz

Monday, 05.12.2014 / 11:35 AM / Los Angeles Kings | News
LA Kings.com
X
Share with your Friends


Hockey I.Q.
Lots of Kings playoff history - how did you do when you took this special \"test?\"

1. Which of these NHL teams have the Kings never faced in the playoffs?

A. Boston Bruins

B. New York Rangers

C. Pittsburgh Penguins


2. Who holds the Kings record for most goals in a playoff year (12)?

A. Wayne Gretzky

B. Chris Kontos

C. Luc Robitaille


3. Who holds the Kings team record with five shorthanded points in one playoff year?

A. Dustin Brown

B. Butch Goring

C. Wayne Gretzky


4. Which former King led Calgary in playoff assists when Robyn Regehr and the Flames made it to the Stanley Cup Final in 2004?

A. Michael Cammalleri

B. Craig Conroy

C. Alexander Frolov


5. Who holds the Kings record for most assists (12) in one playoff year by a defenseman?

A. Paul Coffey

B. Drew Doughty

C. Mathieu Schneider


6. Which player appeared in just seven playoff games with the Kings, but scored three goals and three assists in those seven games?

A. Jason Allison

B. Adam Deadmarsh

C. Ziggy Palffy


7. Which former Kings' brother won a Stanley Cup with Montreal in 1993?

A. Marcel Dionne

B. Luc Robitaille

C. Rogie Vachon


8. Who is the only player to score playoff overtime goals for and against the Kings?

A. Tony Granato

B. Wayne Gretzky

C. Mike Krushelnyski


9. Which former King won a Stanley Cup with Chicago in 2010?

A. Sean O'Donnell

B. Mathieu Schneider

C. Brent Sopel


10. Who was the first goalie in Kings history to get two straight playoff shutouts?

A. Kelly Hrudey

B. Felix Potvin

C. Jonathan Quick


Copyright © 2014 by Bob Borgen

The LA Kings are proud to announce 5 Playoff Presenting Partners: McDonald’s (Regular Season Presenting Partner), TOYOTA, San Manuel Indian Bingo & Casino, Mercury Insurance Company and Travel Alberta. Along with McDonald’s, all were season-long partners and will add to their playoff presence with this commitment. Elements of the presenting partnerships include tags in all Kings marketing efforts, increased in-arena exposure, logos on all in-arena giveaways, and a significant on-line presence.

Answers:

1-C, 2-C, 3-A, 4-B, 5-B, 6-A, 7-A, 8-B, 9-C, 10-B.